Sander B. Figved

Jeg heter Sander Berner Figved og er 15 år gammel.

Jeg har drevet med bueskyting siden jeg var 5 år, men begynte å skyte konkurranser når jeg ble 10.
Jeg begynte med recurve men byttet raskt til compound. Når jeg ble 13 år og fikk være med på NM innendørs vant jeg. Siden det har jeg vunnet 7 NM gull 4 NM sølv og 1 NM bronse. Jeg vant også nordisk mesterskap i 2017 og fikk være med på VM skive for junior. Det gikk ikke helt min vei og endte på en delt 33.plass.

Min personlige rekord innendørs i seniorklassen er 585/600 og min personlige rekord utendørs i rekrutt klassen er 719/720. 2017 var siste året mitt som rekrutt og jeg klarte å få alle norgesrekordene i klassen utenom en. Jeg er veldig heldig som får representert Humlekjær Archery og takker for hjelpen deres.

Runa Grydeland

Aktiv bueskytter siden 2008. Skyter nå for IL Yrjar Bueskyttere og bor i Ørland kommune hvor hun jobber som sykepleier. Av presentasjoner kan VM gull, sølv og bronse, EM gull, 14 NM gull og 103 norske rekorder nevnes

Trym Andreas Isnes

Skytter for Tønsberg og omegn bueskyttere og er født 10.10.2000. startet og skyte sommeren 2012.Skutt i 6 år og har i løpet av den tiden vunnet 3 NM gull i kadett og nordisk gull i kadett, lag sølv i senior NM, har også 10 norgesrekorder.
Er med i Norges bueskytterforbund sin sametingsgruppe for juniorer og har representert Norge i Junior EM og VM samt grand Prix.
Går på topp idrettslinje ved Sandefjord videregående med bueskyting som hoved fokus.

Foto: Morten Lunde

0